Zeerobben / Waddenrobkes op zoek naar jonge voetballers

imageAl twee jaar lang zijn de Waddenrobkes van Zeerobben een groot succes. De Waddenrobkes competitie is een interne competitie voor vijf- en zesjarigen waar Zeerobben in september 2010 mee van start is gegaan. Het bleek een schot in de roos. Al snel hadden zich 32 Waddenrobkes aangemeld zodat de organisatie met acht teams van start kon gaan. In de winterstop wordt er geëvalueerd om te kijken wie toe is aan de overstap naar de F-pupillen. De competitie, waarin vier tegen vier wordt gespeeld, wordt elke zaterdagochtend in toernooivorm gespeeld van negen tot half elf. Elk team vertegenwoordigt een beroemd land. Zo spelen naast Nederland elke zaterdagochtend ook Brazilië, Spanje, Kroatië, Engeland en Argentinië.

foto: Frans Bode

clip_image002[4]
Vanaf komend seizoen wordt Wietse de Wit de nieuwe coördinator van de jongste talentjes van Zeerobben. Wietse de Wit is al druk bezig met de werving van nieuwe Waddenrobkes. Doordat er vele Waddenrobkes overgaan naar de F pupillen van Zeerobben zijn we voor komend seizoen op zoek naar nieuwe talentjes. De trainingen en de competitie starten in september. Er wordt getraind op woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur. De Waddenrobkes competitie is op zaterdag van 9.00 uur tot 10.30 uur.

Ben je 5 of 6 jaar, jongen of meisje en vind je het leuk om te voetballen, dan ben je van harte welkom als Waddenrobke bij Zeerobben!
Wil je meer informatie ontvangen over de Waddenrobkes òf wil je lid worden neem dan contact met Wietse de Wit op telefoonnummer 06-27832598 of per e-mail naar wietse.de.wit@new-step.nl. Alle informatie over de Waddenrobkes is eveneens te vinden op de website van Zeerobben.
Bekijk http://www.zeerobben.nl/teams/waddenrobkes/algemeen/

Grote American Carshow & Oldtimershow Buitenpost
Politieberichten van donderdag 12 juli