Harlingen, nu en toen

toen en nuHet Harlingen van nu herkennen we wel zo’n beetje, maar het Harlingen van toen? Hoe zag het er toen uit? In deze nieuwe rubriek laten we iedere week een foto van nu en een foto van toen zien op de zelfde plaats waar de foto van toen gemaakt is. Pas dan zal je zien of het echt veranderd is. Vandaag de oude locatie van de  Zeevaartschool (Noordzee College) aan de Zuidoostersingel. In dit markante gebouw kregen de leerlingen (Zeebabies) tot aan de verhuizing naar het oude RSG-gebouw les. Op een andere plaats in de stad sliepen de leerlingen. Dit was het in het oude weeshuis aan de Weeshuisstraat.

 

 

 

 

toenennu15-7-2012

Plaats van de genomen foto’s:


Grotere kaart weergeven

Volgende week: Zicht op één van de drie bruggen (singel)

Foto van de dag 198
Politieberichten van zondag 15 juli