Burgernet oproep, Franeker, voor Chiel Molenaar. UPDATE

Chiel Molenaar uit Franeker.  Hij heeft  een  lang slank postuur en is  ongeveer 1.80 lang.   Half lang, blond krullend haar en opvallend blauwe  grote ogen en een puntige neus.

1 voortand staat naar voren, hij draagt een blauwe spijkerbroek en een donkere trui met vermoedelijk daarop strepen en een spijkerjasje en  donkere wandelschoenen. Hij is gisteravond weggelopen tot op heden nog niet aangetroffen

Heeft u iets gezien ? bel  0800-0011  Link naar het bericht KLIK HIER

UPDATE

Noord Nederland – dinsdag 17 juli 2012 10:18:07 Franeker, burgernet ingezet in verband met de vermissing van een veertienjarige jongen FRANEKER – De politie heeft dinsdagochtend samen met de deelneemrs van Burgernet uitgekeken naar een veertienjarige jongen uit Franeker. De jongen werd sinds gisteravond vermist. Zijn ouders maakten zich zorgen, waarschuwden daarom de politie en gaven een duidelijk signalement door. De centralist van de Meldkamer Noord-Nederland startte een burgernetactie. Samen met  2132 deelnemers van Burgernet keken de agenten uit. Al snel kwam het bericht dat de jongen was aangetroffen.

Politieberichten van dinsdag 17 juli
Vakantieganger aangehouden met vals geld, Terschelling.