Getuigen gezocht van aanrijding in Harlingen.

HARLINGEN – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op het Franekereind. Daar werd op woensdag 11 juli omstreeks 11.15 uur een 13-jarige fietser uit Harlingen aangereden door een nog onbekende automobilist. De fietser reed die bewuste ochtend over de middelste brug bij Trebol en wilde rechtsaf naar het Franekereind. Uit tegengestelde richting naderde een zwarte VW-Golf met een kenteken dat begon met 5-H en die reed frontaal tegen de fietser aan. De jongen kwam met de fiets ten val. Hij liep daarbij letsel op aan zijn knie en ook de fiets raakte zwaar beschadigd. De bestuurder stapte even uit en overhandigde de jongen een klein geldbedrag. Vervolgens reed hij door zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De auto had op het dak aan de achterzijde een spoiler en het voertuig was uitgerust met sportvelgen. De bestuurder was een licht getinte man van ongeveer 20 jaar. De politie wil graag weten wie deze bestuurder is. Was u getuigen van de aanrijding of wie u wie deze automobilist is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of loop het politiebureau in Harlingen even binnen.

Vakantieganger aangehouden met vals geld, Terschelling.
Foto van de dag 199