Harlingen, nu en toen

toen en nuHet Harlingen van nu herkennen we wel zo’n beetje, maar het Harlingen van toen? Hoe zag het er toen uit? In deze nieuwe rubriek laten we iedere week een foto van nu en een foto van toen zien op de zelfde plaats waar de foto van toen gemaakt is. Pas dan zal je zien of het echt veranderd is. Vandaag een brug van één van de drie bruggen over de singels en het Franekereind. Eigenlijk is er helemaal niets veranderd op deze locatie. Dus valt er weinig over te melden, alleen dat het gelukkig zo gebleven is. Prachtig stukje Harlingen en vormt eigenlijk een bepalend beeld in Harlingen.

 

 

 

toenennu29-7-2012

Plaats van de genomen foto´s:

Grotere kaart weergeven

Volgende week: Oude buiten haven met zicht op Hotel Zeezicht.

Foto van de dag 205
Politieberichten van zondag 22 juli