Diefstal van kinderwagen opgelost, Menaldum.

Verdachte aangehouden voor heling en diefstal

MENALDUM- De politie heeft de diefstal van een tas en een kinderwagen opgelost die op 31 juni plaatsvond aan de Lytsebuorren. De aangever, een 32-jarige inwoner van Menaldum, kwam rond 12.45 uur met zijn auto thuis. Nadat hij de auto op de oprit had geparkeerd, haalde hij een tas en een kinderwagen uit de auto en zette deze op straat neer. Daarna bracht hij eerst zijn dochtertje in huis. Toen hij weer terugkwam om de spullen op te halen, bleek de kinderwagen en de tas met daarin een fototoestel, diverse pasje en een rijbewijs, weg te zijn genomen. Op 10 juli hield de politie een 39-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aan in verband met een illegaal verblijf in Nederland. Bij de fouillering van man werden goederen die tijdens de diefstal in Menaldum waren ontvreemd aangetroffen. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt. Het slachtoffer deed aangifte. De aangetroffen goederen werden in beslag genomen.

 

Opmerkelijke diefstal (buiten de regio).
Politieberichten van woensdag 8 augustus