Ernstig ongeval nabij Baaium. UPDATE

Baaium, bij een frontaal ongeval op de Werpsterwei bij Baaium is aan het einde van de middag een ernstig ongeval gebeurd. De inzittenden van beide voertuigen raakten bekneld en moesten worden bevrijd door de brandweer. Één auto belandde door de botsing in de sloot. Drie personen raakten gewond. Twee personen zijn met ambulances naar een ziekenhuis vervoerd en het andere slachtoffer is met de lifeliner overgebracht naar het UMCG. Foto met dank aan Rudy Bouma Meer foto’s via Klik Hier

UPDATE

Drie gewonden bij ongeval

BAAIUM – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een ongeval dat vrijdagmiddag op de Werpsterwei plaatsgevonden heeft. Hierbij raakten drie mensen gewond. Om nog onbekende reden kwamen twee auto’s met elkaar in botsing, waarbij de auto van een 75-jarige man uit Wjelsryp in de sloot terecht kwam. De man zat droog en werd door de brandweer uit zijn auto bevrijd. Hij werd met letsel aan zijn knie per ambulance naar het ziekenhuis in Sneek overgebracht. De andere auto werd bestuurd door een 19-jarige man uit Winsum. Naast hem zat een 20-jarige man uit Wjelsryp. Ook deze mannen werden door de brandweer uit hun auto bevrijd. De 20-jarige man werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Leeuwarden overgebracht. De bestuurder ging per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Groningen.

 

Politie zoekt getuigen van mishandeling, Sexbierum.
Politieberichten van vrijdag 10 augustus, Friesland.